VIKTIG INFORMASJON KAMPER

Det er en del endringer i kampprogrammet siden dere fikk utdelt kampoppsettet. Nettsiden vår vil bli oppdatert med riktige opplysninger fortløpende, så følg med her på forsiden og under fanen "seriekamper 2011". Endringer vil bli gjort i rødt. Endringene gleder både dager og klokkeslett. I tillegg har Soon Grønn trukket laget sitt.

Vi kommer til å benytte dere foreldre til å dømme hjemme kampene. Treneren vil be en av dere ta oppgaven ved oppmøte. Er det noen som har en store søster eller store bror med fotballkunnskaper som har lyst å dømme, så bare ta de med.

 

 


Nye fotballregler

Østfold fotballkrets har kommet med nye regler for 5èr fotball i aldersklassen 7-10 år:

 Generelle regler:

1)      Kamptider er 2x20 minutter for 7- og 8-åringene

2)      Kamptider er 2x25 minutter for 9- og 10-åringene

3)      Dere kan gjennom hele sesongen etter enighet mellom lagene flytte kamper, endringen skal da også gjøres i FIKS

4)      24. og 25. september arrangeres den tradisjonelle avslutningsturneringen – til denne turneringen som er gratis er alle lag automatisk påmeldt. Her får alle spillere kretsens merke og diplom. Kampoppsett ferdig senest 14 dager før kampene spilles.

 Nye regler:

Keeperen starter alltid spillet ved å rulle eller kaste ut ballen. Spark er ikke tillatt.

Når angripende lag har avsluttet ett angrep og forsvarende lags keeper har ballen, skal angripende lag trekke seg tilbake til egen banehalvdel. Dette for at forsvarende lag skal kunne sette i gang og spille seg ut av egen banehalvdel. Dersom angripende lag ikke trekker seg tilbake i tilstrekkelig grad, skal det dømmes frispark.

Om kampen blir ujevn, får det laget som ligger under med 4 mål sette inn en ekstra utespiller. Den ekstra utespilleren får bli på banen helt til lagene eventuelt har like mange mål.

Avstand fra mål skal være 6 meter når det dømmes straffespark. Avstand til mur skal være 5 meter når det dømmes frispark.


Fordeling av drakter sesong 11/12

Navn Drakt nr.
Keeper 1
Benjamin 2
Kristoffer 3
Georg 4
Fredrik 5
Niclas 6
Harald 7
Vebjørn 8
Oskar 9
Mina 10
Jonas 11
  12
Erlend 13
Anders 14
Birk 15
Eirik 16
Carl 17
David 18
Tarald 19
Adam 20
  21
Simen 22

Nye fotballregler

Østfold fotballkrets minner om regler for 5èr fotball i aldersklassen 7-10 år. Se mer under fanen "Diverse informasjon".